Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

TIVEDO t

  • Τύπος Φωτιστικού: Φωτιστικά Γραφείου - Επιτραπέζια
  • Κατασκευαστής: LUCEPLAN
  • Σχεδιαστής: Bergne, Sebastian
  • Στυλ: Μοντέρνο
  • Είδος Φωτισμού: Τοπικός Φωτισμός
  • Διακοσμητικός Χαρακτήρας: Έντονος

Επιλέξτε Παραλλαγή

Παραλλαγή:

TIVEDO body tav. Φ8,1x44,5x45,7 cm LED 9,5W 3000K SKY BLUE+table base

  • Διαθεσιμότητα: 3 έως 5 Εβδομάδες
  • Κωδικός Προϊόντος: 1D830000023+D83/1
  • Ντουί/Λαμπτήρες: LED (LED)
  • Βασικό Χρώμα: Μπλέ ανοικτό

Share this:

TIVEDO t 

                 stabillity of lighting comfort...

 

Υπερ-Φωτισμός, υπερ-τεχνολογία, υπερ-συνένωση είναι τα χαρακτηριστικά του νέου επιτραπέζιου φωτιστικού γραφείου της LUCEPLAN σε design Sebastian Bergne, που αποτελεί μέρος μιας νέας γενιάς φωτιστικών Task.

 

Ξεκινώντας από τους "βραχίονες" του TIVEDO που ενώνονται τεχνοπολυμερώς και διατάσσονται χάρη σε ένα πρωτότυπο σύστημα παντογράφου που επιτρέπει το ευρύτερο φάσμα και την διακύμανση κίνησης εξάσφαλίζοντας σταθερότητα και ισορροπία μειώνοντας τον κίνδυνο να "ανατραπεί" εύκολα σε κάποια απότομη κίνηση σας.

Όσον αφορά την κεφαλή του φωτιστικού, είναι εξοπλισμένη με μία πρακτική, διαισθητική και εργονομική λαβή Τ που σας επιτρέπει πολύ εύκολα να κατευθύνεται το φωτισμό στο σημείο που επιθυμείτε.Ακόμη περιέχει LED φωτισμό 9,5W (523lumen 3000K) τελευταίας τεχνολογίας για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αλλα και διάρκεια ζωής που πλησιάζει σχεδόν τις 50.000 ώρες!!!!!

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η ψύχτρα η οποία έχει γίνει χρησιμοποιώντας ένα ειδικό θερμικά αγώγιμο πλαστικό (αντι για αλουμίνιο), χυτευμένο με ένα σχεδιασμό που υποδηλώνει ένα υφαντό μοτίβο υφάσματος. 

 

Η βάση στεγάζει ένα έξυπνο κιβώτιο, συνδέεται άμεσα με το καλώδιο, που περιέχει τον διακόπτη και το dimmer(ενώ κατασκευάζεται σε δεύτερη εκδοχή με αισθητήρα κίνησης).

 

Η κεφαλή, οι βραχίονες και η βάση συνδέονται από γυαλισμένα μεταλλικά μέρη που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα επίδραση μεταξύ των πλαστικών στοιχείων.

 

Διαστάσεις σώματος Φ8,1x44,5x45,7 cm με βάση Φ19 cm

 

Κατασκευάζεται στις εξής χρωματικές παραλλαγές:

α) Ανοιχτό Μπλέ

 

β) Ανοιχτό Γκρί

 

γ) Κόκκινο


Πρωτοποριακός διακοσμητικός χαρακτήρας, τοπικός φωτισμός και οπτική άνεση σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο σε οικιακό ή επαγγελματικό περιβαλλόν και αν το τοποθετήσετε.

 

 

Tivedo lamp shines life on everything from Luceplan on Vimeo

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ