Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Σύγκριση Προϊόντων

Προϊόν
Τιμή 0.00€
Περιγραφή

Γεννήθηκε το 1984. Αφού έλαβε πτυχίο στη Βιομηχανική Σχεδίαση το 2007, ο Adriano ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της SLAMP, όπου συνεχίζει την επιτυχία του σήμερα.
Αντίθετα με την τάση των μαζικών ειδών, ο Adriano δίνει σε κάθε κομμάτι του την αίσθηση μιας ενιαίας έκδοσης ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να τα παράγει σε σειρά. Πιστεύει ότι ο σχεδιασμός πρέπει να έχει ψυχή, να εκφράζει ποίηση και συναίσθημα που να λέει μια ιστορία που ξεπερνά τις απλές μορφές. Αυτή η ιδέα έρχεται μέσα από τα απαλά σχέδια της, τα έντυπα της οποίας τονίζουν τη μοναδική ταυτότητα της μάρκας και ενισχύουν το ατομικό χειροποίητο στυλ τους. Η πρόκλησή του είναι να δημιουργηθούν αντικείμενα που συνδυάζουν την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία με την παράδοση και το συναίσθημα, διατηρώντας παράλληλα τον ειρωνικό και προσιτό χαρακτήρα τους.
Το 2010, αναγνωρίστηκε ως ένα από τα κορυφαία νεαρά ταλέντα στον ιταλικό σχεδιασμό για το έργο Veli, με το οποίο κέρδισε το Βραβείο Red Dot Design το 2012

Κατασκευαστής
Διαθεσιμότητα
Κωδικός
Ενέργεια ΑΓΟΡΑ Αγαπημένο Αφαίρεση

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ