Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Ειδικές Παραγγελίες

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 

 

Οι "Ειδικές Παραγγελίες" όπως εξηγούνται κατωτέρω, σημειώνονται
σε κάθε σελίδα προϊόντος σαν "SP.ORD." και η παραγγελία τους είναι ανέκκλητη.


Δεν τηρούνται σε απόθεμα όλα τα φωτιστικά, ακόμα και από τους κατασκευαστές. Πολλά από τα φωτιστικά σώματα παράγονται μόνον όταν ζητηθούν, πράγμα που τα καθιστά, εκ της φύσεώς τους, να θεωρούνται ως "ειδικές παραγγελίες" ή προσωποποιημένες κατασκευές. Μολονότι αυτά τα μοντέλα εμφανίζονται στους καταλόγους των εταιρειών, δεν τηρούνται σε απόθεμα και διαθέσιμα στη στιγμή, λόγω της πολυπλοκότητάς τους, της δυσκολίας στην κατασκευή τους, της υψηλής τους τιμής, της αργής κυκλοφοριακής ταχύτητάς τους, της μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων και μεγεθών, του μεγάλου όγκου τους, κλπ. και παράγονται μόνο  αφού κάποιος πελάτης τα ζητήσει. Επίσης ορισμένες εταιρείες κρατούν σε απόθεμα ημικατεργασμένα ή ανταλλακτικά των προϊόντων και μόνον όταν αυτά παραγγελθούν προχωρούν σε βαφές, συναρμολόγηση ,τελικά φινιρίσματα, συσκευασία και αποστολή. Προϊόντα αυτού του είδους είναι ενδεικτικά τα συστήματα φωτισμού, ο ειδικός φωτισμός, όλα τα είδη των χειροποίητων πολυελαίων, τα αντικείμενα από φυσητό κρύσταλλο , τα έπιπλα, οι οπτικές ίνες, τα ειδικά χρώματα , ο βιομηχανικός φωτισμός, οι ειδικά σχεδιασμένες παραγγελίες, οι ειδικές συσκευές LED  κλπ. ).  Οι παραγγελίες αυτές που αφορούν εμπορεύματα που κατασκευάζονται μόνον κατόπιν ζήτησης δηλ. μετά από σχετική παραγγελία, θεωρούνται και είναι "ειδικές παραγγελίες".

 

Όλες αυτές οι παραγγελίες είναι αμετάκλητες-ανέκκλητες (χωρίς το δικαίωμα υπαναχώρησης) αυστηρά μετά από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Ωστόσο, εμείς θα φροντίσουμε να σας σταλεί η επιβεβαίωση παραγγελίας τουλάχιστον επτά(7) ημέρες αφότου έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή, αφού υπάρχει χρόνος μέχρι την αποστολή τους. Όλα αυτά τα προϊόντα φέρουν την ένδειξη SP.ORD. "ειδική παραγγελία" στο e-shop μας.

 

Τα συμπεριλάβαμε στο e-shop μας απλά για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία, και κυρίως  την ευκαιρία να αποκτήσετε υψηλής αξίας φωτιστικά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Από την άλλη μεριά, ελπίζουμε να είναι κατανοητό, ότι δεν είναι καθόλου εύκολο (για να μην πω αδύνατο), να ξεκινήσει η παραγωγή ενός special αντικειμένου και ξαφνικά να πρέπει να σταματήσει, ή χειρότερα στο τέλος να μείνει σαν απόθεμα ... Μοιραστείτε το: