Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Σχεδιαστής: Mario Alessiani

Η λειτουργική ομορφιά είναι ο κύριος πυρήνας του σχεδιασμού του Mario Alessiani, όπου η προσοχή δεν επικεντρώνεται στη διαμόρφωση αλλά στο πώς να διαμορφωθεί, προκειμένου να έχει την καλύτερη απόδοση στη φάση παραγωγής και το αντικείμενο έχει τη βούληση να επικοινωνήσει με τις πτυχές του.

O Mario πάντα προσελκύονταν από τον λαμπτήρα Tolomeo από τον Richard Sapper στο στούντιο του πατέρα του. Αυτό το πάθος έγινε δουλειά του μετά την αποφοίτησή του στο IED Rome και εργασιακές εμπειρίες στο Λονδίνο. Το 2013 στα 24 του ανοίγει τη δική του εταιρεία σχεδιασμού.

Αφού έγινε διεθνής, επιλέχθηκε μεταξύ των καλύτερων κάτω των 30 ιταλικών δημιουργικών από τους Virginio Briatore και Design People στο Triennale Milano.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 3 από 3
Εμφάνιση ανά:
15
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
FLOAT t

Από την εφευρετικότητα της Axolight και τη δημιουργικότητα του σχεδιαστή Mario Alessiani, γεννήθηκε το Float, ένας πολυ-λειτουργικός και φορητός λαμπτήρας με μπαταρία και LED φωτισμό, για εξωτερικούς(IP55) και εσωτερικούς χώρους.Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το επιτραπέζιο πορτατίφ με μπαταρία Float.


309.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
FLOAT f

Από την εφευρετικότητα της Axolight και τη δημιουργικότητα του σχεδιαστή Mario Alessiani, γεννήθηκε το Float, ένας πολυλειτουργικός και φορητός λαμπτήρας με μπαταρία και LED φωτισμό, για εξωτερικούς(IP55) και εσωτερικούς χώρους, σχεδιασμένος για διαφορετικές χρήσεις. Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το φωτιστικό δαπέδου με μπαταρία Float.


375.00€
ΑΓΟΡΑ
FLOAT s

Από την εφευρετικότητα της Axolight και τη δημιουργικότητα του σχεδιαστή Mario Alessiani, γεννήθηκε το Float, ένας πολυλειτουργικός και φορητός λαμπτήρας με μπαταρία και LED φωτισμό, για εξωτερικούς(IP55) και εσωτερικούς χώρους, σχεδιασμένος για διαφορετικές χρήσεις. Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το κρεμαστό φωτιστικό Float.


259.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 3 από 3
Εμφάνιση ανά:
15