Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Σχεδιαστής: Monica Armani

Η αρχιτέκτονας και σχεδιαστής Monica Armani ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σε συνεργασία με τον πατέρα της, τον ορθολογιστή αρχιτέκτονα Marcello Armani.
Το 1996, μαζί με τη Luca Dallabetta, άρχισε να δημιουργεί μια πολύ επιτυχημένη σειρά προϊόντων: progetto 1.

Το 2005 ξεκίνησε συνεργασία με έργα της για την B&B Italia και έκτοτε η Monica Armani εργάστηκε για τις σημαντικότερες διεθνείς εταιρείες σχεδιασμού στον τομέα αυτό, συμπεριλαμβανομένων των B&B Italia, Boffi, Tribù, Snaidero, Gallotti e Radice, Molteni & C, Moroso, Effeti, Mutina, Teknion Στούντιο, Poliform και Viccarbe.
Στα έργα της, η επίσημη αισθητική, η καινοτομία και η μηχανική δίνουν ζωή σε ένα μοναδικό και αναγνωρίσιμο στυλ, που χαρακτηρίζεται από συνεχή σύνδεση μεταξύ βιομηχανικού σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής, κατεύθυνσης τέχνης και εταιρικής ταυτότητας: ένας συνδυασμός που παράγει μια απροσδόκητη χρήση του χώρου, με καινοτόμο και συγκεκριμένο τεχνικές λύσεις από τα φώτα στην πρόσοψη, από εσωτερικά τμήματα έως λύσεις σχεδιασμού εγκαταστάσεων.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 1 από 1
Εμφάνιση ανά:
15
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LUTHIEN Wall

Τετράγωνο φωτιστικό τοίχου με εξαιρετικό διακοσμητικό χαρακτήρα και ισχυρό φωτισμό LED σε design Monica Armani για την Luceplan Ιταλίας.

Ο σχεδιασμός του Luthien είναι το αποτέλεσμα της σταδιακής επικάλυψης δύο ομόκεντρων επιφανειών.


359.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 1 από 1
Εμφάνιση ανά:
15