Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Σχεδιαστής: David Dolcini

Ο Ντέιβιντ γεννήθηκε στην Ιταλία, κοντά στο Μιλάνο, σε μια οικογένεια με μακρά βιοτεχνική παράδοση.

Το όραμα και η προσέγγισή του στο σχεδιασμό προέρχονται από μια ολόκληρη ποικιλία εκπαιδευτικών και επαγγελματικών εμπειριών στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια.Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου το 2004, εισήλθε στον κόσμο του σχεδιασμού ως διευθυντής έργου για την Luceplan.

Μετά την απόκτηση εμπειρίας στην Κίνα, όπου εργάστηκε για την A00-Architecture στη Σαγκάη, επέστρεψε στην Ιταλία και άνοιξε δική του επιχείρηση το 2007.

Μερικά από τα έργα του έχουν επιλεγεί για εκθέσεις στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Το 2007 και το 2008, τα έργα του Ara, Pinocchio και O3 εκτέθηκαν στο παλάτι τέχνης του Μιλάνο Triennale. Το 2009, το μοντέλο MOD, το οποίο σχεδιάστηκε για την Galassia, επιλέχθηκε για το βραβείο I.DOT.Το 2012 άνοιξε νέο γραφείο στη Βαλένθια της Ισπανίας.


Το Studio Dolcini Studio ασχολείται κυρίως με το προϊόν και το βιομηχανικό σχεδιασμό, το εσωτερικό και το σχεδιασμό των εκθεμάτων, την κατεύθυνση της τέχνης. Η εταιρία συνεργάζεται με εταιρείες όπως οι Luceplan, Panasonic, Riva1920, Porada, Galassia και TossB μεταξύ άλλων.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 9 από 9
Εμφάνιση ανά:
15
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
GARBI Wall

Ντελικάτη απλίκα τοίχου σχεδιασμένη από τον David Dolcini για την Luceplan Ιταλίας.

Εφαρμογή που φαίνεται να παίρνει μορφή από τον ίδιο τον τοίχο, σε έναν ενιαίο όγκο μαλακών, κανονικών επιφανειών που συναντώνται για να δημιουργήσουν ακριβείς άκρες που γίνονται εντυπωσιακά γραφικά σήματα.


339.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LITA WOOD t

Η σειρά Lita είναι μια δημιουργία που είναι αποτέλεσμα μιας ευαίσθητης διαδικασίας σχεδιασμού που αναμιγνύει εικόνες, σημάδια, γεωμετρικές υφές, φυσικά υλικά και είναι σχεδιασμένη από τον διάσημο σχεδιαστή David Dolcini για την Luceplan Ιταλίας.
Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε την επιτραπέζια εκδοχή της Lita με σώμα από ξύλο και κεφαλή από φυσητό κρύσταλλο.


359.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LITA WOOD f

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το επιδαπέδιο φωτιστικό της σειράς Lita με σώμα από ξύλο και κεφαλή από φυσητό κρύσταλλο.


1165.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
FULLMOON pl

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το φωτιστικό οροφής FULLMOON 3 pl με 3 φώτα (36W LED warm white 3000 LUMEN) και διαστάσεις Φ40x34 cm.


379.00€
ΑΓΟΡΑ
LITA

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε τo φωτιστικό για εφαρμογή σε τοίχο ή οροφή της σειράς Lita με κεφαλή από φυσητό κρύσταλλο.


135.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LITA WHITE t

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε την επιτραπέζια εκδοχή της Lita με σώμα από αλουμίνιο, σε λευκό χρώμα, και κεφαλή από φυσητό κρύσταλλο.


359.00€
ΑΓΟΡΑ
LITA t

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε την επιτραπέζια εκδοχή της Lita χωρίς στέλεχος με μόνο βάση στήριξης από αλουμίνιο σε λευκό χρώμα, και κεφαλή από φυσητό κρύσταλλο.


220.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LITA WHITE f

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το επιδαπέδιο φωτιστικό της σειράς Lita με σώμα από λευκό αλουμίνιο και κεφαλή από φυσητό κρύσταλλο.


839.00€
ΑΓΟΡΑ
LITA s

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το κρεμαστό φωτιστικό της σειράς Lita με συνδυασμούς υλικών ξύλου-κρυστάλλου και λευκού αλουμινίου-κρυστάλλου.


229.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 9 από 9
Εμφάνιση ανά:
15