Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Σχεδιαστής: Nicola Grandesso

Γεννήθηκε το 1984. Αφού έλαβε πτυχίο στη Βιομηχανική Σχεδίαση το 2007, ο Adriano ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της SLAMP, όπου συνεχίζει την επιτυχία του σήμερα.

Αντίθετα με την τάση των μαζικών ειδών, ο Adriano δίνει σε κάθε κομμάτι του την αίσθηση μιας ενιαίας έκδοσης ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να τα παράγει σε σειρά. Πιστεύει ότι ο σχεδιασμός πρέπει να έχει ψυχή, να εκφράζει ποίηση και συναίσθημα που να λέει μια ιστορία που ξεπερνά τις απλές μορφές. Αυτή η ιδέα έρχεται μέσα από τα απαλά σχέδια της, τα έντυπα της οποίας τονίζουν τη μοναδική ταυτότητα της μάρκας και ενισχύουν το ατομικό χειροποίητο στυλ τους. Η πρόκλησή του είναι να δημιουργηθούν αντικείμενα που συνδυάζουν την τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία με την παράδοση και το συναίσθημα, διατηρώντας παράλληλα τον ειρωνικό και προσιτό χαρακτήρα τους.

Το 2010, αναγνωρίστηκε ως ένα από τα κορυφαία νεαρά ταλέντα στον ιταλικό σχεδιασμό για το έργο Veli, με το οποίο κέρδισε το Βραβείο Red Dot Design το 2012

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 5 από 5
Εμφάνιση ανά:
15
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
AKEMI S50

Εντυπωσιακό κρεμαστό φωτιστικό με LED φωτισμό, σε design Nicola Grandesso για την De Majo Ιταλίας.Η σειρά Akemi S50 είναι κατασκευασμένη από φυσητό κρύσταλλο Murano σε αποχρώσεις λευκού γυαλιού "γάλακτος", και άνω διαυγές γυαλί με σχέδιο "ballotton".


1429.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
BABOL P

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά σχεδιασμένη από τον Nicola Grandesso για την Ιταλική De Majo.(12) Δώδεκα λευκές γυαλιστερές σφαίρες (από φυσητό κρύσταλλο Murano), συνθέτουν μια εντυπωσιακή σύνθεση που θα σας προσφέρει άμεσο γενικό φωτισμό και οπτική άνεση. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε την πλαφονιέρα οροφής Babol P.


959.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
BABOL R

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά σχεδιασμένη από τον Nicola Grandesso για την Ιταλική De Majo.(12) Δώδεκα λευκές γυαλιστερές σφαίρες (από φυσητό κρύσταλλο Murano), συνθέτουν μια εντυπωσιακή σύνθεση που θα σας προσφέρει άμεσο γενικό φωτισμό και οπτική άνεση. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό Δαπέδου Babol R.


2069.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
BABOL T

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά σχεδιασμένη από τον Nicola Grandesso για την Ιταλική De Majo.(12) Δώδεκα λευκές γυαλιστερές σφαίρες (από φυσητό κρύσταλλο Murano), συνθέτουν μια εντυπωσιακή σύνθεση που θα σας προσφέρει άμεσο γενικό φωτισμό και οπτική άνεση. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το επιτραπέζιο φωτιστικό Babol Τ.


1200.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
BABOL S

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά σχεδιασμένη από τον Nicola Grandesso για την Ιταλική De Majo.(12) Δώδεκα λευκές γυαλιστερές σφαίρες (από φυσητό κρύσταλλο Murano), συνθέτουν μια εντυπωσιακή σύνθεση που θα σας προσφέρει άμεσο γενικό φωτισμό και οπτική άνεση. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το κρεμαστό φωτιστικό Babol S.


969.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 5 από 5
Εμφάνιση ανά:
15