Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Σχεδιαστής: Nahtrang Studio | 2021

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 3 από 3
Εμφάνιση ανά:
15
MIST s

Σειρά φωτιστικών σε στυλ μικρού "γλόμπου" (με απλίκες και κρεμαστά φωτιστικά) σε design Nahtrang Studio για την Ισπανική Leds-C4.Η σειρά Mist είναι κατασκευασμένη από μέταλλο με γυάλινο λευκό στρογγυλό διαχύτη, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το φωτισμό πολλών διαφορετικών οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το κρεμαστό φωτιστικό Mist.


129.00€
ΑΓΟΡΑ
MIST Wall

Σειρά φωτιστικών σε στυλ μικρού "γλόμπου" (με απλίκες και κρεμαστά φωτιστικά) σε design Nahtrang Studio για την Ισπανική Leds-C4.Η σειρά Mist είναι κατασκευασμένη από μέταλλο με γυάλινο λευκό στρογγυλό διαχύτη, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το φωτισμό πολλών διαφορετικών οικιακών ή επαγγελματικών χώρων. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το μικρό φωτιστικό τοίχου Mist.


99.00€
ΑΓΟΡΑ
MIST Double Wall

Σειρά φωτιστικών σε στυλ μικρού "γλόμπου" (με απλίκες και κρεμαστά φωτιστικά) σε design Nahtrang Studio για την Ισπανική Leds-C4.Η σειρά Mist είναι κατασκευασμένη από μέταλλο με γυάλινο λευκό στρογγυλό διαχύτη. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το διπλό φωτιστικό τοίχου Mist Double.


159.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 3 από 3
Εμφάνιση ανά:
15