Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Φωτιστικά Μπάνιου
Τύπος Φωτιστικού: Απλίκες / Φωτιστικά Τοίχου

Το μπάνιο-wc αποτελεί τον πρώτο χώρο που θα επισκεφτούμε την στιγμή που θα ξυπνήσουμε κάθε πρωί. Αποτελεί δε και ένα χώρο που θα πάμε και σε άλλες ώρες τις ημέρας, όταν για παράδειγμα ετοιμαζόμαστε για μια έξοδο βραδινή. Ο φωτισμός του είναι ιδιαίτερα σημαντικός κυρίως για την "δουλειά" που κάνουμε μπροστά στον καθρέφτη. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν make-up, βάφονται (κοκ.) πράγμα που σημαίνει πως θέλουν φωτισμό στον είδωλο τους στον καθρέφτη (για να μην βγουν έξω με άλλο χρώμα από ότι βλέπουν στον καθρέφτη) ή οι άντρες που θα ξυριστούν άρα θέλουν να βλέπουν με λεπτομέρεια το πρόσωπο τους. Ο καταλληλότερος φωτισμός είναι πάντα επάνω η αριστερά-δεξιά του καθρέφτη μας με φωτιστικά τοίχου με υλικά που δεν έχουν απορρόφηση φωτισμού. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και κεντρικό φως συμπληρωματικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για όλες τις χρήσεις που κάνουμε στο μπάνιο, εκτός και αν μιλάμε για απλό wc.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 15 από 65
Εμφάνιση ανά:
15
PERENZ LINE

Γραμμικό φωτιστικό τοίχου, ιδανικό κυρίως για καθρέφτη μπάνιου σε design της Ιταλικής Perenz.
Κατασκευασμένο από μέταλλο σε λευκό ματ χρώμα με ισχυρό φωτισμό LED.
H σειρά Line είναι ιδιαιτέρως λειτουργική καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινήσετε έως 300° τη κεφαλή του φωτιστικού στο σημείο που επιθυμείτε.


149.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LA ROCHE

Το πρώτο φωτιστικό τοίχου που σχεδιάστηκε από τον Le Corbusier το 1925.

Ένα υπάρχον σύστημα για να φωτίζει μεγάλα παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων, επανακυκλοφορει από την Nemo η οποία διατήρησε τις αρχικές αναλογίες την ελαφρότητα και τη λειτουργία του.


529.00€
ΑΓΟΡΑ
TAITU wall

Φως & Design από την Ιταλική Axo light...για Εσας!

Εντυπωσιακή απλίκα τοίχου κατασκευασμένη από συνδυασμό λευκού και διάφανου φυσητού κρυστάλλου Murano που θα σας συναρπάσει.


268.00€ 149.00€
ΑΓΟΡΑ
TOI LED Medium

Γραμμικό φωτιστικό τοίχου με φωτισμό LED σε design Alex & Manel Llusca για την Ισπανική LEDS-C4.Η σειρά Toi LED medium είναι ιδανική επιλογή για φωτισμό μπάνιου (πάνω από το καθρέφτη) και είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό ή μαύρο αλουμίνιο με λευκό polycarbonate διαχύτη.


209.00€
ΑΓΟΡΑ
NOSTALGIA Wall

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά ( με οροφής , κρεμαστά και απλίκες ) σε design της Γερμανικής Maytoni.
Η σειρά Nostalgia είναι κατασκευασμένη από μέταλλο σε χρυσό ματ χρώμα, με διαχύτη κρυστάλλινες σφαίρες σε λευκό ματ χρώμα.
Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το φωτιστικό τοίχου Nostalgia.


139.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LINESCAPES WALL

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το λευκού χρώματος φωτιστικό τοίχου Linescapes Wall με Led φωτισμό.
Λιτός διακοσμητικός χαρακτήρας μια επιλογή ιδανική για φωτισμό καθρέφτη μπάνιου ή πίνακα ζωγραφικής σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.


529.00€
ΑΓΟΡΑ
QUARTO Wall

Λιτή απλίκα φωτιστικό τοίχου της NEMO σε design Federico De Majo...για Εσας!
Κατασκευασμένο από φυσητό κρύσταλλο σε χρώμα λευκό, με σχήμα μισού κύκλου σας παρέχει άμεσο γενικό φωτισμό σε πολλαπλές οικιακές(μπάνιο,σαλόνι-καθιστικό,υπνοδωμάτιο) ή επαγγελματικές εφαρμογές(γραφείο,αίθουσα συνεδριάσεων).


109.00€
ΑΓΟΡΑ
PERENZ BOLD Wall

Σειρά γραμμικών φωτιστικών με ισχυρό LED φωτισμό, σε κατασκευή της Ιταλικής Perenz Illumina.Η σειρά Bold είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό αλουμίνιο, με λευκό ακρυλικό διαχύτη που θα σας προσφέρει φως και οπτική άνεση κυρίως για πάνω από το καθρέφτη του μπάνιου σας.


189.00€
ΑΓΟΡΑ
SLANE Wall

Απλίκα τοίχου κυρτού σχήματος σε design Alhambretto για την Ιταλική Fabas Luce.

Συνδυασμός νίκελ μετάλλου με λευκό κρύσταλλο, μια επιλογή που θα προσφέρει οπτική άνεση και διακόσμηση σε οποιοδήποτε χώρο.


89.00€
ΑΓΟΡΑ
RENDEZ-VOUS Wall

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά (πολύφωτα και απλίκες τοίχου) σε design της Γερμανικής Maytoni Lighting.Ο σχεδιασμός της σειράς "Rendez-Vous" βασίζεται στην εναλλαγή απλών σχημάτων με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες. Στο σώμα είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο και οι κεφαλές από λευκό-ματ κρύσταλλο. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το μοντέρνο φωτιστικό τοίχου Rendez-Vous.


89.00€
ΑΓΟΡΑ
LITA Wall

Νέα σειρά μοντέρνων φωτιστικών (με πολύφωτα και απλίκες τοίχου) σε design της Γερμανικής Maytoni.Η σειρά Lita είναι κατασκευασμένη από μέταλλο σε ματ-χρυσό χρώμα με κεφαλή από διάφανο γυαλί.
Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε τη μοντέρνα απλίκα τοίχου Lita Wall.


99.00€
ΑΓΟΡΑ
AVOLA White/Gold Wall

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά (με επιτραπέζια, απλίκες, κρεμαστά κοκ.) σε κατασκευή της Γερμανικής Maytoni.

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το φωτιστικό τοίχου Avola White/Gold με συνδυασμό χρωμάτων λευκού-ματ/χρυσού.


99.00€
ΑΓΟΡΑ
ERICH GOLD Wall

Μικρό φωτιστικό τοίχου - απλίκα από την Γερμανική Maytoni...Για Εσάς!

Λιτό και συγχρόνως μοντέρνο στυλ, κατασκευασμένο από μέταλλο σε χρυσό χρώμα και κεφαλή από αδιαφανές στρογγυλό λευκό γυαλί.


69.00€
ΑΓΟΡΑ
LIGERO Wall

Σειρά μοντέρνων φωτιστικών (με κρεμαστά και απλίκες τοίχου) σε design της Maytoni Lighting.
Το LIGERO είναι κατασκευασμένο από μεταλλικά μέρη ορείχαλκου , με κρυστάλλινη διάφανη κεφαλή σχεδιασμένη με εφέ "moire".
Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το φωτιστικό τοίχου LIGERO Wall.


99.00€
ΑΓΟΡΑ
PERENZ BRUSH Wall

Σειρά μοντέρνων φωτιστικών με τεχνολογία φωτισμού LED σε design της Ιταλικής Perenz.H σειρά Brush είναι κατασκευασμένη από μέταλλο σε καφέ χρώμα , με λευκό ακρυλικό διαχύτη.
Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε την απλίκα τοίχου Brush.


199.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 15 από 65
Εμφάνιση ανά:
15