Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Φωτιστικά Μπάνιου
Τύπος Φωτιστικού: Απλίκες / Φωτιστικά Τοίχου

Το μπάνιο-wc αποτελεί τον πρώτο χώρο που θα επισκεφτούμε την στιγμή που θα ξυπνήσουμε κάθε πρωί. Αποτελεί δε και ένα χώρο που θα πάμε και σε άλλες ώρες τις ημέρας, όταν για παράδειγμα ετοιμαζόμαστε για μια έξοδο βραδινή. Ο φωτισμός του είναι ιδιαίτερα σημαντικός κυρίως για την "δουλειά" που κάνουμε μπροστά στον καθρέφτη. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν make-up, βάφονται (κοκ.) πράγμα που σημαίνει πως θέλουν φωτισμό στον είδωλο τους στον καθρέφτη (για να μην βγουν έξω με άλλο χρώμα από ότι βλέπουν στον καθρέφτη) ή οι άντρες που θα ξυριστούν άρα θέλουν να βλέπουν με λεπτομέρεια το πρόσωπο τους. Ο καταλληλότερος φωτισμός είναι πάντα επάνω η αριστερά-δεξιά του καθρέφτη μας με φωτιστικά τοίχου με υλικά που δεν έχουν απορρόφηση φωτισμού. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και κεντρικό φως συμπληρωματικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για όλες τις χρήσεις που κάνουμε στο μπάνιο, εκτός και αν μιλάμε για απλό wc.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 15 από 67
Εμφάνιση ανά:
15
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LA ROCHE Black

Το πρώτο φωτιστικό τοίχου που σχεδιάστηκε από τον Le Corbusier το 1925.
Ένα υπάρχον σύστημα για να φωτίζει μεγάλα παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων, επανακυκλοφορεί από την Nemo η οποία διατήρησε τις αρχικές αναλογίες την ελαφρότητα και τη λειτουργία του. Κυλινδρικό σχήμα, κατασκευασμένο από μεταλλικό στέλεχος σε χρώμα μαύρο-ματ με γυάλινο λευκό διαχύτη.


539.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
APPLIQUE CYLINDRIQUE PETITE

Η Charlotte Perriand σχεδίασε τη σειρά Applique Cylindrique για το ορεινό σαλέ της Le Vieux Matelot στο Saint Nicolas de Véroce στις αρχές της δεκαετίας του '30.Ένα απλό άγγιγμα επιτρέπει την κατεύθυνση του αμπαζούρ και τον έλεγχο της δέσμης φωτός, καθιστώντας δυνατή τη ρύθμιση της έντασης και της κατεύθυνσης. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το μικρό φωτιστικό τοίχου Applique Cylindrique Petite.


399.00€
ΑΓΟΡΑ
PERENZ LINE

Γραμμικό φωτιστικό τοίχου, ιδανικό κυρίως για καθρέφτη μπάνιου σε design της Ιταλικής Perenz.
Κατασκευασμένο από μέταλλο σε λευκό ματ χρώμα με ισχυρό φωτισμό LED.
H σειρά Line είναι ιδιαιτέρως λειτουργική καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινήσετε έως 300° τη κεφαλή του φωτιστικού στο σημείο που επιθυμείτε.


149.00€
ΑΓΟΡΑ
TAITU wall

Φως & Design από την Ιταλική Axo light...για Εσας!

Εντυπωσιακή απλίκα τοίχου κατασκευασμένη από συνδυασμό λευκού και διάφανου φυσητού κρυστάλλου Murano που θα σας συναρπάσει.


268.00€ 149.00€
ΑΓΟΡΑ
NOSTALGIA Wall

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά ( με οροφής , κρεμαστά και απλίκες ) σε design της Γερμανικής Maytoni.
Η σειρά Nostalgia είναι κατασκευασμένη από μέταλλο σε χρυσό ματ χρώμα, με διαχύτη κρυστάλλινες σφαίρες σε λευκό ματ χρώμα.
Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το μικρό φωτιστικό τοίχου Nostalgia.


79.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
LINESCAPES WALL

Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το λευκού χρώματος φωτιστικό τοίχου Linescapes Wall με Led φωτισμό.
Λιτός διακοσμητικός χαρακτήρας μια επιλογή ιδανική για φωτισμό καθρέφτη μπάνιου ή πίνακα ζωγραφικής σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.


539.00€
ΑΓΟΡΑ
OCULUS Wall

Γραμμικό φωτιστικό τοίχου , με LED φωτισμό, κατασκευασμένο από την Γερμανική Maytoni Lighting. Η σειρά Oculus θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας συνδυασμός μοντέρνου και κλασσικού στυλ. Μια επιλογή ιδανική κυρίως για φωτισμό καθρέφτη μπάνιου.


149.00€
ΑΓΟΡΑ
QUARTO Wall

Λιτή απλίκα φωτιστικό τοίχου της NEMO σε design Federico De Majo...για Εσας!
Κατασκευασμένο από φυσητό κρύσταλλο σε χρώμα λευκό, με σχήμα μισού κύκλου σας παρέχει άμεσο γενικό φωτισμό σε πολλαπλές οικιακές(μπάνιο,σαλόνι-καθιστικό,υπνοδωμάτιο) ή επαγγελματικές εφαρμογές(γραφείο,αίθουσα συνεδριάσεων).


119.00€ 99.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
CROWN 2 Wall

Φως και διακόσμηση από εντυπωσιακή μικρή απλίκα τοίχου (με δύο βραχίονες) από τη διάσημη φωτιστικών Crown από την ΝΕΜΟ Ιταλίας, σε design των Jehs & Laub, για Εσάς.. Η απλίκα τοίχου Crown 2 "παντρεύει" το κλασσικό με το μοντέρνο ύφος, προσφέροντας φως και οπτική άνεση όπου και αν τοποθετηθεί.


320.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
APPLIQUE CYLINDRIQUE LONGUE

Η Charlotte Perriand σχεδίασε τη σειρά Applique Cylindrique για το ορεινό σαλέ της Le Vieux Matelot στο Saint Nicolas de Véroce στις αρχές της δεκαετίας του '30.Ένα απλό άγγιγμα επιτρέπει την κατεύθυνση του αμπαζούρ και τον έλεγχο της δέσμης φωτός, καθιστώντας δυνατή τη ρύθμιση της έντασης και της κατεύθυνσης. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό τοίχου Applique Cylindrique Longue.


499.00€
ΑΓΟΡΑ
PERENZ BOLD Wall

Σειρά γραμμικών φωτιστικών με ισχυρό LED φωτισμό, σε κατασκευή της Ιταλικής Perenz Illumina.Η σειρά Bold είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό αλουμίνιο, με λευκό ακρυλικό διαχύτη που θα σας προσφέρει φως και οπτική άνεση κυρίως για πάνω από το καθρέφτη του μπάνιου σας.


179.00€
ΑΓΟΡΑ
LED BLASTER 60

Κυλινδρικό-γραμμικό φωτιστικό τοίχου, κατάλληλο για καθρέφτη μπάνιου, LED φωτισμού σε κατασκευή της Intec. Η σειρά BLASTER 60 είναι κατασκευασμένη από polycarbonate λευκό διαχύτη και μεταλλική βάση χρωμίου.


69.00€
ΑΓΟΡΑ
NOSTALGIA Double Wall

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά ( με οροφής , κρεμαστά και απλίκες ) σε design της Γερμανικής Maytoni.
Η σειρά Nostalgia είναι κατασκευασμένη από μέταλλο σε χρυσό ματ χρώμα, με διαχύτη κρυστάλλινες σφαίρες σε λευκό ματ χρώμα.
Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το φωτιστικό τοίχου Nostalgia Double.


149.00€
ΑΓΟΡΑ
SLANE Wall

Απλίκα τοίχου κυρτού σχήματος σε design Alhambretto για την Ιταλική Fabas Luce.

Συνδυασμός νίκελ μετάλλου με λευκό κρύσταλλο, μια επιλογή που θα προσφέρει οπτική άνεση και διακόσμηση σε οποιοδήποτε χώρο.


95.00€
ΑΓΟΡΑ
RENDEZ-VOUS Wall

Σειρά από μοντέρνα φωτιστικά (πολύφωτα και απλίκες τοίχου) σε design της Γερμανικής Maytoni Lighting.Ο σχεδιασμός της σειράς "Rendez-Vous" βασίζεται στην εναλλαγή απλών σχημάτων με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες. Στο σώμα είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο και οι κεφαλές από λευκό-ματ κρύσταλλο. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το μοντέρνο φωτιστικό τοίχου Rendez-Vous.


89.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 15 από 67
Εμφάνιση ανά:
15