Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Σχεδιαστής: Bernhard Osann

Ο Bernhard Osann διατηρεί στούντιο σχεδιασμού από το 2014 στο Αμβούργο, όπου σχεδιάζει κυρίως φώτα και έπιπλα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Αμβούργου.
Πριν ακόμη γίνει σχεδιαστής, ολοκλήρωσε μια μαθητεία ως ξυλουργός και σπούδασε γλυπτική, η οποία επηρέασε τις βασικές του αρχές σχεδίασης.Συνδυάζει φυσικούς νόμους και γεωμετρικά σχήματα για να βρει νέες αντισυμβατικές λύσεις για την απλοποίηση αντικειμένων. Τα αποτελέσματα είναι μινιμαλιστικές δυναμικές κατασκευές που κινούνται.Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού η λειτουργία και η παραγωγικότητα των αντικειμένων είναι πάντα στο επίκεντρο. 

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 7 από 7
Εμφάνιση ανά:
15
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
BIRD t

Μίνιμαλ αισθητική, πρωτοποριακό design που συνδυάζεται με φωτισμό Led τελευταίας τεχνολογίας.
Μπορεί να τοποθετηθεί "ελεύθερα" στην άκρη μια επιφάνειας, ενώ όσο και να ταλαντεύεται ή κινείται πάντα επιστρέφει στην αρχική οριζόντια θέση.


599.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
UNTITLED TABLE LINEAR

Ντελικάτο επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου με γραμμική κεφαλή και φωτισμό LED (από σειρά φωτιστικών με δαπέδου και επιτραπέζια φωτιστικά) σχεδιασμένο από τον Bernhard Osann για την Ιταλική Nemo.


379.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
UNTITLED READING SPOT

Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό δαπέδου Untitled Reading Spot (σε μαύρο σώμα και κεφαλή σποτ από αλουμίνιο) , που είναι ιδανικό για διάβασμα πάνω από μια πολυθρόνα.


479.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
UNTITLED READING CONE

Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό δαπέδου Untitled Reading Cone (με μαύρο σώμα και χρυσό καπέλο από αλουμίνιο) , που είναι ιδανικό για διάβασμα πάνω από μια πολυθρόνα.


490.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
UNTITLED TABLE SPOT

Ντελικάτο επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου με κεφαλή σποτ και φωτισμό LED (από σειρά φωτιστικών με δαπέδου και επιτραπέζια φωτιστικά) σχεδιασμένο από τον Bernhard Osann για την Ιταλική Nemo.


399.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
NEO f

Πρωτότυπο φωτιστικό δαπέδου που στηρίζεται στο τοίχο, σχεδιασμένο από τον Bernhard Osann για την Nemo Ιταλίας.


609.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
UNTITLED READING LINEAR

Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό δαπέδου Untitled Reading Linear (με σώμα από αλουμίνιο μαύρο χρώμα και γραμμική κεφαλή από πολυμερές γεμάτο ίνες υλικό που περιστρέφεται) , που είναι ιδανικό για διάβασμα πάνω από μια πολυθρόνα.


429.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 7 από 7
Εμφάνιση ανά:
15