Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Τύπος Φωτιστικού: Χωνευτά Φωτιστικά Οροφής LED

Χωνευτά φωτιστικά οροφής , ονομάζουμε τα φωτιστικά σώματα τα οποία εφαρμόζουν μόνο σε περίπτωση που στο χώρο υπάρχει ψευδοροφή ή γυψοσανίδα.

Συνήθως το σχήμα τους είναι τετράγωνο, ορθογώνιο ή στρογγυλό και είναι ιδανικές επιλογές για φωτισμό κυρίως επαγγελματικών χώρων όπως γραφείων, καταστημάτων, ιατρείων, γυμναστηρίων κλπ.

Στις σύγχρονες εκδοχές τους κατασκευάζονται με τεχνολογία φωτισμού LED υψηλής απόδοσης που μειώνουν σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση ρεύματος σε σύγκριση με τις επιλογές λαμπτήρων ιωδίου, φθορισμού (κοκ.) που υπήρχαν σαν λύσεις στο παρελθόν.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 4 από 4
Εμφάνιση ανά:
15
DLS Series

Σειρά από LED χωνευτά φωτιστικά ψευδοροφής της σειράς Techlumen DLS, ιδανικά για να καλύψουν κυρίως επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις φωτισμού, προσφέροντας παράλληλα μεγάλο εύρος φωτεινής ισχύος (W), θερμοκρασίας χρώματος(Kelvin) και δείκτη χρωματική απόδοσης (CRI).


109.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
GILDOR

Σειρά από χωνευτά φωτιστικά οροφής LED (πάνελ) σε κατασκευή της Ιταλικής Nemo.
Η σειρά Gildor είναι κατασκευασμένη από μέταλλο σε λευκό χρώμα, σε σχήμα τετραγώνου, με opal οθόνη που θα προσφέρει άμεσο ομοιογενή φωτισμό σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.


329.00€
ΑΓΟΡΑ
JUNO LED PANEL

Χωνευτά φωτιστικά LED Πάνελ (Panel) ψευδοροφής ορυκτής ίνας από την σειρά Juno της Techlumen.Ιδανική επιλογή για φωτισμό επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, εμπορικά καταστήματα, ιατρεία , χώρους διδασκαλίας κλπ.


149.00€
ΑΓΟΡΑ
STELLAR LED PANEL

Σειρά φωτιστικών LED Πάνελ (Panel) ισχυρού φωτισμού και ελάχιστης κατανάλωσης σε κατασκευή της Techlumen. Τοποθετείται χωνευτό σε ψευδοροφή. Η σειρά Stellar παρέχει κορυφαία απόδοση φωτισμού ως 185lm/w.Ιδανική επιλογή για φωτισμό επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, εμπορικά καταστήματα, ιατρεία , χώρους διδασκαλίας κλπ.


210.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 4 από 4
Εμφάνιση ανά:
15