Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Τύπος Φωτιστικού: Ηλιακά Φωτιστικά

Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να βρείτε ποικιλία από ηλιακά επαναφορτιζόμενα φωτιστικά, για χρήση σε εξωτερικούς χώρους οικιακούς ή επαγγελματικούς. Τα ηλιακά φωτιστικά αποτελούν μια σημαντική λύση για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να λύσουν το πρόβλημα φωτισμού ενός εξωτερικού χώρου όταν δεν υπάρχει αναμονή ρεύματος για τοποθέτηση φωτιστικού.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 4 από 4
Εμφάνιση ανά:
15
CORO SOLAR

Διακοσμητικό ηλιακό επαναφορτιζόμενο φωτιστικό μπαταρίας σε κατασκευή της RL Lighting. Η σειρά Coro διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP44 και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε εξωτερικούς χώρους (οικιακούς ή επαγγελματικούς) δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Σε αυτό βοηθάει το flame-effect που δίνει την αίσθηση ενός αναμμένου κεριού.


49.00€
Διαθεσιμότητα: 2 έως 4 Εβδομάδες
ΑΓΟΡΑ
SONORA SOLAR

Ηλιακό φωτιστικό εξωτερικού χώρου σε κατασκευή της Γερμανικής RL Lighting.
Η σειρά Sonora έχει σχήμα φαναριού και σας προσφέρει την ευελιξία για να το τοποθετήσετε στο κήπο ή την βεράντα του σπιτιού σας. Διαθέτει ενσωματωμένο φωτοκύτταρο-αισθητήρα με αποτέλεσμα το φωτιστικό να ανάβει αυτόματα όταν βραδιάζει και να σβήνει την ημέρα.


49.00€
Διαθεσιμότητα: 2 έως 4 Εβδομάδες
ΑΓΟΡΑ
SANTANA SOLAR

Ηλιακό επιτραπέζιο φωτιστικό-φανάρι εξωτερικού χώρου σε κατασκευή της RL Lighting.Η σειρά Santana σας προσφέρει την ευελιξία για να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέρος χρειάζεται απαλό ατμοσφαιρικό φωτισμό, χωρίς να απαιτείται σύνδεση ρεύματος. Διαθέτει ενσωματωμένο φωτοκύτταρο-αισθητήρα με αποτέλεσμα το φωτιστικό να ανάβει αυτόματα όταν βραδιάζει και να σβήνει την ημέρα.


69.00€
Διαθεσιμότητα: 2 έως 4 Εβδομάδες
ΑΓΟΡΑ
MERIDA SOLAR

Ηλιακό φωτιστικό-φανάρι εξωτερικού χώρου σε κατασκευή της RL Lighting. Η σειρά Merida έχει μοντέρνο σχήμα και παρέχει όμορφες φωτεινές πινελιές με εξαιρετικό διακοσμητικό αποτέλεσμα. Το ηλιακό πάνελ του, επιτρέπει στο φως από τον ήλιο να συλλαμβάνεται και να μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια, καθιστώντας το επιτραπέζιο φωτιστικό μια εξοικονόμηση ενέργειας και ευέλικτη εναλλακτική λύση.


49.00€
Διαθεσιμότητα: 2 έως 4 Εβδομάδες
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 4 από 4
Εμφάνιση ανά:
15