Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Τύπος Φωτιστικού: Φωτιστικά Δαπέδου Εξωτερικού Χώρου

Ανακαλύψτε αδιάβροχα φωτιστικά δαπέδου εξωτερικού χώρου για το φωτισμό ενός κήπου ή εξωτερικού διαδρόμου.

Στη σελίδα θα βρείτε επιλογές με φωτιστικά δαπέδου, κολωνάκια, καρφωτά ή με βάση αλλά και επιλογές με τεχνολογία φωτισμού led.

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 15 από 31
Εμφάνιση ανά:
15
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
NUI B

Η ουσία του σχεδιασμού της συλλογής Nui με φωτιστικά δαπέδου και τοίχου εξωτερικού χώρου βρίσκεται στη σχέση μεταξύ δύο επικαλυπτόμενων κυλινδρικών όγκων που αλληλοεπιδρούν σε μια δυναμική αμοιβαίας ολοκλήρωσης. Στην εν λόγω version σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου Nui B.


749.00€
ΑΓΟΡΑ
DAN Urban Grey

Η σειρά Dan είναι μια συλλογή από κολώνες που είναι ιδανικές για φωτισμό ζωνών, μονοπατιών και περιοχών διέλευσης σε οικιστικούς χώρους λόγω της μεγάλης ευελιξίας τους. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου Dan σε γκρι-σκούρο χρώμα


249.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
CUBUS Bollard

Φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου με LED φωτισμό σε κατασκευή της LEDS C4.

Η σειρά Cubus Bollard είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο σε χρώμα urban grey, διαθέτει δύο κεφαλές τετράγωνου σχήματος τις οποίες μπορείτε να μετακινήσετε ±45º μοίρες, κατευθύνοντας το φωτισμό στο σημείο που επιθυμείτε.


489.00€
ΑΓΟΡΑ
BRONX Small Black

Μικρό φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου κυλινδρικού σχήματος από σειρά φωτιστικών εξωτερικού χώρου (με απλίκες, κολωνάκια κοκ.), για εξωτερικό χώρο (πχ φωτισμό κήπου) σε κατασκευή της Γερμανικής Maytoni.


69.00€
ΑΓΟΡΑ
TALPA Landscape Black

Σειρά από στεγανά φωτιστικά κήπου - καρφωτά στο έδαφος κατασκευασμένο από την Maytoni.Η σειρά TALPA είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και φέρει δείκτη στεγανότητας IP65. Στην εν λόγω version σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό κήπου TALPA σε μαύρο χρώμα.


69.00€
ΑΓΟΡΑ
WILLIS Landscape Black

Η σειρά Willis είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, είναι ανθεκτική στη διάβρωση και τις υψηλές θερμοκρασίες και έχει δείκτη προστασίας IP54. Στην εν λόγω version σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό δαπέδου-κολώνακι Willis Landscape σε μαύρο χρώμα και δύο μεγέθη.


79.00€
ΑΓΟΡΑ
WOLSELEY ROAD

Φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου, με φωτισμό LED , κατασκευασμένο από την Γερμανική Maytoni.
H σειρά Wolseley road είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα, είναι ανθεκτική σε θερμικά σοκ ή διάβρωση από κλιματικές αλλαγές και διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP54.


120.00€
ΑΓΟΡΑ
AMELIA 800 GREY

Αρχιτεκτονική σειρά από φωτιστικά εξωτερικού χώρου σε διάφορα μεγέθη και χρώματα (με κολωνάκια, τοίχου φωτιστικά κοκ.) κατασκευασμένη από την Ιταλική Fumagalli.
Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε τη μεγάλη στρογγυλή κολώνα εξωτερικού χώρου Amelia 800 Grey σε γκρι χρώμα.


59.00€ 39.00€
ΑΓΟΡΑ
SCOPE Landscape Spotlight

Καρφωτό φωτιστικό σποτ-κήπου ιδανικό για φωτισμό τοπίου σε κατασκευή της Maytoni Lighting. Το Scope είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό πλαίσιο, ανθεκτικό στις ακραίες θερμοκρασίες και τη διάβρωση. Παραδίδεται πλήρες με "καρφί" για τοποθέτηση στο έδαφος και μπλοκ ακροδεκτών με υψηλό βαθμό προστασίας IP65.


69.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
NUI C

Η ουσία του σχεδιασμού της συλλογής Nui με φωτιστικά δαπέδου και τοίχου εξωτερικού χώρου βρίσκεται στη σχέση μεταξύ δύο επικαλυπτόμενων κυλινδρικών όγκων που αλληλοεπιδρούν σε μια δυναμική αμοιβαίας ολοκλήρωσης. Στην εν λόγω version σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου Nui C.


865.00€
ΑΓΟΡΑ
WALL STREET

Φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου (από οικογένεια φωτιστικών), με μονής εκπομπής κατευθυνόμενο φως , κατασκευασμένο από την Γερμανική Maytoni.
Η σειρά Wall Street είναι ανθεκτική σε θερμικά σοκ ή διάβρωση από κλιματικές αλλαγές και διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP54.


89.00€
ΑΓΟΡΑ
HELION

Μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου σε κατασκευή της Ισπανικής Leds-C4.Στην σειρά Helion συνδυάζεται αρμονικά η τελευταία λέξη της τεχνολογίας φωτισμού LED με το ιδιαίτερο βιομηχανικό design προσφέροντας σας χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος αλλά και περιμετρικό φωτισμό(λόγω των 3 ανοιγμάτων περιμετρικά της στήλης) σε χώρους όπως κήπο, γκαζόν κοκ.


290.00€
ΑΓΟΡΑ
UNTER DEN LINDEN

Φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου σε κατασκευή της Γερμανικής Maytoni.
Κατασκευασμένο από μεταλλικό πλαίσιο, σε μαύρο χρώμα, και κρύσταλλο στην κεφαλή, διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP65 και είναι ανθεκτικό σε συνθήκες θερμικού σοκ ή και διάβρωση.


129.00€
ΑΓΟΡΑ
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
CILIN Bollard

Φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου με LED φωτισμό σε κατασκευή της LEDS C4.
Η σειρά Cilin Bollard είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο σε χρώμα urban grey (με διαχύτη από polycarbonate υλικό), προσφέροντας ατμοσφαιρικό φωτισμό με εύρος δέσμης 84º μοίρες και αποτελεί ιδανική λύση για κτίρια κοντά σε θάλασσα, καθώς διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP66.


639.00€
ΑΓΟΡΑ
BALIZAS Small Blind

Σειρά από φωτιστικά δαπέδου(κολωνάκια) εξωτερικού χώρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την Ισπανική Leds-C4.
Στην εν λόγω παραλλαγή βλέπετε το μικρό φωτιστικό δαπέδου εξωτερικού χώρου Balizas small blind.


139.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 15 από 31
Εμφάνιση ανά:
15