Το e-lucehabitat.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Αναζήτηση για: VELA

Ταξινόμηση ανά:
Δημοφιλή

Εμφάνιση ως:


Εμφάνιση 1 - 4 από 4
Εμφάνιση ανά:
15
VELA t

Μοντέρνα σειρά φωτιστικών ,με τεχνολογία LED φωτισμού, σε design Variaforma για την Fabas Luce. Η σειρά VELA είναι κατασκευασμένη από λευκό μέταλλο και ημι-διαφανές methacrylate υλικό στο διαχύτη του. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το επιτραπέζιο φωτιστικό-πορτατίφ Vela.


209.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
VELA f

Μοντέρνα σειρά φωτιστικών ,με τεχνολογία LED φωτισμού, σε design Variaforma για την Fabas Luce. Η σειρά VELA είναι κατασκευασμένη από λευκό μέταλλο και ημι-διαφανές methacrylate υλικό στο διαχύτη του. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό-δαπέδου Vela.


389.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
VELA pl

Μοντέρνα σειρά φωτιστικών ,με τεχνολογία LED φωτισμού, σε design Variaforma για την Fabas Luce. Η σειρά VELA είναι κατασκευασμένη από λευκό μέταλλο και ημι-διαφανές methacrylate υλικό στο διαχύτη του. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το φωτιστικό οροφής Vela σε δύο μεγέθη.


409.00€
ΑΓΟΡΑ
ΝΕΟ!
Δωρεάν
Αποστολή
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
VELA s

Μοντέρνα σειρά φωτιστικών ,με τεχνολογία LED φωτισμού, σε design Variaforma για την Fabas Luce. Η σειρά VELA είναι κατασκευασμένη από λευκό μέταλλο και ημι-διαφανές methacrylate υλικό στο διαχύτη του. Στην εν λόγω παραλλαγή σας παρουσιάζουμε το κρεμαστό φωτιστικό Vela σε δύο μεγέθη.


409.00€
ΑΓΟΡΑ

Εμφάνιση 1 - 4 από 4
Εμφάνιση ανά:
15